Wie ben ik? 

Dat is een vraag die veel van ons bezig houdt maar vaak lastig te beantwoorden is. Deze en andere vragen kunnen meespelen in je leven en kunnen ervoor zorgen dat je moeilijkheden kunt krijgen in je dagelijkse doen en laten. Wij bieden een weerbaarheidstraining waarbij wij werken aan zelfvertrouwen, het gevoel hebben om er te mogen zijn en leren je grenzen aan te geven.

Onze weerbaarheidstraining bestaat uit een combinatie van verbale, mentale en fysieke oefeningen. Juist deze combinatie is effectief in de verdediging tegen grensoverschrijdend gedrag. De fysieke oefeningen in weerbaarheidstrainingen zijn bedoeld om je eigen kracht te ervaren en versterken, ja- en nee-gevoelens te kunnen laten zien en kwetsbare plekken van een tegenstander te kunnen herkennen. Er is onder andere aandacht voor ademhaling, weerbaar stemgebruik, een weerbare houding en lichaamstaal..

Weerbaarheidstraining

Mental-coaching

Mentale ondersteuning en/of begeleiding is steeds vaker wenselijk. Sociale druk, werkdruk, prestatiedruk op school. Dit zijn enkele voorbeelden van zaken die tegenwoordig spelen in het drukke bestaan van onze samenleving.

Wij bieden mentale-coaching voor alle leeftijden en wat passend is bij elke uitdaging. Wij kijken niet naar wat er niet kan, maar waar kansen liggen om zo verder te komen met uitdagingen die we hebben.  

bekijk hier onze flyer Terug naar de hoofdpagina Aanmelden?