Wat wij over onszelf zeggen

Welkom!

Wij zijn een zorgorganisatie met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Wij bieden ambulante begeleiding aan voor iedereen (vanaf 18 jaar), die moeite heeft om (helemaal) zelfstandig te wonen en te leven.

Iedereen is verschillend en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk!

Wij kijken niet alleen naar waar je moeite mee hebt, maar vooral ook naar wat je wel kunt. Waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen? Hoe kunnen wij je helpen om je doelen te bereiken? Hoe zie je jouw toekomst?

Wij willen kwetsbare jongeren en volwassenen met een complexe hulpvraag intensief ondersteunen in het meer bewust richting geven aan hun eigen leven. De individuele kwaliteiten gelden als uitgangspunt met als doel het vergroten van de zelfstandigheid en zelfontplooiing. Bewust ervaren is bewuster kiezen.

Onze missie

Onze visie

Wij hebben als doel een laagdrempelige en transparante organisatie te zijn. Onze kernwaarden hierin zijn vertrouwen, rust en kracht. Zo willen wij jou bewust maken jouw eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Hierin streven wij altijd naar het hoogst haalbare.

Voor wie?

We zijn benieuwd naar jou en hoe we jou kunnen helpen. Daarom leren we je graag kennen. We staan voor je klaar om je te helpen bij alles waar je moeite mee hebt. We verzorgen begeleiding aan huis voor je of we regelen intensieve begeleiding in je dagelijkse leven.
Maar er is meer. Want we kijken ook naar wat je juist heel goed kunt. En de dingen die je leuk vindt om te doen. Graag helpen we je om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Heb je vragen over ons? We zijn er om je te helpen. Je kunt ons altijd bellen, mailen of een chatberichtje sturen.

Wij helpen je graag!

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over onze dienstverlening? Vertel het ons. Wij vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over de zorg die je nodig hebt. Laat het ons weten als we bepaalde dingen beter kunnen doen. We gaan ons dan inzetten om jouw ontevredenheid of klacht op te lossen. Wij vinden het belangrijk dat er goede zorg geboden wordt. Wat goede zorg inhoudt staat beschreven in de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Wat anderen over ons zeggen

“Nooit geweten dat mijn leven zoveel gemakkelijker en mooier kon zijn. Maar nu wel!”

Mark J. / Zeist

“Super snelle communicatie. Denken goed mee en in oplossingen. Dit heeft mij een goed en gerust gevoel gegeven. Zeer vriendelijk! Hebben mij enorm geholpen met het terugvinden van zelfvertrouwen in wat ik wou bereiken.”

Layla El B. / Amsterdam

“Ik heb het gevoel dat ik me helemaal kan geven. Ik voel geen enkele angst of schroom om over alles te praten; het gaat vanzelf. Dit is ongekend.”

Benjamin G. / Heteren