Veilig berichten en bestanden versturen

New Interior Collection

Voor I Am Care is een zorgvuldige en vertrouwelijke omgang met (privacy)gevoelige informatie een essentieel onderdeel van ons werk. Wij willen onder andere voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens zoals deze in e-mails en bijlages verwerkt zijn. I Am Care doet dit met behulp van ZIVVER. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie.

Als wij u een e-mail of bestand via ZIVVER sturen, krijgt u een notificatiebericht in uw mailbox. Hierin staat een knop die linkt naar een beveiligde omgeving waarin het bericht en/of de eventuele bijlage voor u klaar staat. Om het bericht te openen ontvangt u vervolgens een SMS-code, wachtwoord of extra verificatie e-mail.

U hoeft géén ZIVVER account aan te maken om het bericht te kunnen lezen of erop te reageren. U heeft echter wel de optie om zelf een (gratis) ZIVVER-account aan te maken. Dit vereenvoudigt het gebruik en heeft voor u als voordeel dat u met uw eigen account ook veilig kan communiceren via ZIVVER.

Verdere informatie kunt u vinden op https://support.zivver.com/nl.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER

Echtheid e-mail controleren

Heeft u een e-mail van ons ontvangen en wilt u controleren of deze e-mail daadwerkelijk afkomstig is van I Am Care? Let dan in ieder geval op de volgende zaken:

  • Het e-mailadres eindigt altijd op @iamcare.nl
  • Bij berichten in ZIVVER: ga met de muis op de knop met de link naar het bericht staan. De link moet altijd beginnen met: https://app/zivver.com/

Heeft u na bovenstaande gecontroleerd te hebben nog steeds twijfel over de echtheid van een bericht, dan verzoeken wij telefonisch contact te zoeken met onze organisatie.

Terug Naar de hoofdpagina